perjantai 17. toukokuuta 2013

Siivousta

Täälläpä on vietetty perjantai-iltaa hieman siivouksen merkeissä. Lähinnä olen koittanut käydä läpi "kätköjä" sillä silmällä, että ylimääräisestä rojusta pitäisi päässä eroon. On vaatetta, on laukkua, on kenkää, on lehteä on dvdtä... ja tosin ihmettelen miksi pitää "säilyttää" roskia... :D Joskus taitaa vaan olla liian vaikeeta viedä muistitikun paketti roskiin suoraan.. pahvinen sellainen vielä. Suunnitelmissa olisi siis suunnata sunnuntaina, jos sää sallii, paikalliselle torikirppikselle myymään. Ei kuitenkaan kaikkea kehtaisi viedä keräykseen/ kierrätyskeskukseen, jos muutaman roposen saisi.

Kävin tänään myös ostamassa koruilutarvikkeita. Paria erilaista kivihelmeä, korviskoukkuja jne. Ostin myös puuvillanyöriä, koska nahkanauha ei oikein sopinutkaan rannekoruihin siihen käyttöön mitä olin ajatellut... No, ehkä saan käytettyä jämänahkapaloja johonkin muuhun tai laittaa nahkanauhaa vain koristeeksi koruihin.



Huomiseksi olisikin sitten ohjelmassa juosta siskon kanssa kirppiksillä ja kaupoilla muutenkin. Voisi tehdä postauksen, jos tulisi eteen hyviä löytöjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti